Who is calling?

check for suspicious phone numbers
middle

Malaysia reverse phone numbers lookup

Are you interested in who is calling from unknown phone number? Is it telemarketing, annoying sales agents, robocalls, probably some scam? Here you can check whether that number exists in our database. Just use search on the top of the page. Please, use international format, starting with '+'. In most cases, information is populated by regular users, so you're welcome to leave your comments to describe your experience as well. To make it convenient, we don't require registration to write comments

Last comments:

0327286655
ray:

Scammer, say i have pending cheque bla bla ..... i end it call directly

24/09/2020
037286201
A monyet:

received a call, said it's lazada feedback survey.

22/09/2020
0327789000
Elson:

This is a call from Jobstreet which I've registered for job posting and they did email for the call.

02/09/2020
0327261544
Fauziah:

Rude lepas tanya 'scammer ke ni?' terus end call

01/09/2020
0374801188
Zain:

This is private number from carsome for call out purpose. Not spam call. I just call carsome official hotline number. Thanks

01/09/2020
0164850623
Susan:

Saya menerima banyak kali nombor ni dlm minggu ni.saya nak tahu sapa pemanggil ni..

28/08/2020
0320583156
Aini:

8/26/2020 Tiap2 minggu call tak tahu lah nak apa. tp saya tak pernah answer pun.

26/08/2020
0374801188
scp:

Neutral, Carsome, resale car dealer

25/08/2020
0376278462
El:

Why always call2.. 🙄🙄🙄🙄🙄

24/08/2020
0132647605
Adl:

I warning you...One more you message me...I find information about you...

18/08/2020
0132647605
Adl:

Scam gusy tiga kali dia hantar kat nombor aku...ketiga-tiga nama sama tapi nombor dia lain²...MOHD DERHAN BIN MD ####, Sila hubungi KHAIRU di talian 0116412#### / 0116412#### dgn segera.TQ...Knp tak cakap depan² lagi elok knp nak sampai aku block ada satu nombor lain WHY...Kau kan dah kaya menipu org menipu duit org tapi tak semestinya kau kaya kiamat nanti...Harap maaf seandainya aku cakap kasar...Tapi aku ingatkan kau...Kau lepas daripada org tapi kau takkan lepas daripada tuhan...😊

18/08/2020
01130117165
Joe:

Clam send from google

18/08/2020

Last added phone numbers:

+60379717200 28/09/2020
+6037627559 28/09/2020
+60133863620 25/09/2020
+6076288106 25/09/2020
+6027044299 24/09/2020
+60178603935 24/09/2020
+60134564567 23/09/2020
+601110042934 23/09/2020